Шампионът от младежките финали на АТП Хьон Чун се отказа

...
Шампионът от младежките финали на АТП Хьон Чун се отказа
Коментари Харесай

Хьон Чун се отказа от турнира в София

Шампионът от младежките финали на АТП Хьон Чун се отхвърли от тенис шампионата в София. Корейският тенисист ще пропусне конкуренцията в зала " Арена Армеец " поради кожните проблеми в стъпалото, които го принудиха да приключи присъединяване си в полуфинала с Роджър Федерер на Australian Open.

Мястото на Чун в София ще бъде заето от словенеца Блаж Кавчич. Още един азиатски тенисист се отдръпна от конкуренцията от категория " АТП 250 ", която ще се организира в зала " Арена Армеец " от 4 до 11 февруари. Това е Йен Хсун Лу от Тайван, който ще бъде сменен от тунизиеца Малек Джазири.

Отсъствието на Чун е още един огромен удар за уредниците на шампионата в София. В събота първенецът от 2017 година Григор Димитров разгласи, че присъединяване му е под въпрос поради контузия в рамото, получена на Australian Open.

Евентуален отхвърли на четвъртия в международната класация ще значи, че най-големите имена в българския шампионат ще са ветеранът от Люксембург Жил Мюлер, третата ракета на Франция Адриан Манарино и финалиста от 2016 година Виктор Троицки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР