Шампионът от миналия сезон Даниил Медведев отпадна на полуфиналите в

...
Шампионът от миналия сезон Даниил Медведев отпадна на полуфиналите в
Коментари Харесай

Даниил Медведев отпадна от турнира по тенис в Дубай

Шампионът от предишния сезон Даниил Медведев отпадна на полуфиналите в шампионата по тенис на твърди кортове в Дубай (ОАЕ) с награден фонд 3.1 милиона $. Руснакът, който е подложен под номер 1 в главната скица, отстъпи с 5:7, 3:6 против Юго Юмбер.

Френският тенисист реализира пробив в 12-ия гейм на първата част, с цел да поведе в резултата. Във втория сет Юмбер, който се намира на 18-та позиция в международната класация, завоюва подаването на Медведев за 5:3, след което сервира сполучливо за крайното 6:3, пристигнало след час и 51 минути игра.

" Играх съвършено, това беше един от най-силните ми мачове. Не беше по никакъв начин елементарно с тази замяна на качествени удари, само че в този момент имам доста огромна убеденост. Тя се дължи и на извоюваната купата в самото начало на сезона ", съобщи Юмбер, представен от формалния уебсайт на АТП.

Французинът победи Григор Димитров на финала в Марсилия по-рано през 2024 година.
 Медведев още веднъж стигна до 1/2-финалите в Дубай
Медведев още веднъж стигна до 1/2-финалите в Дубай

Руснакът надигра Алехандро Давидович Фокина

На финала Юмбер ще се изправи против Александър Бублик, който се класира за дуела за купата след дисквалификация на финалиста от предишния сезон Андрей Рубльов. Руснакът беше отхвърлен поради афектиран език против съдията на стола.

Бублик водеше с 6:5 в третата част, откакто двамата противници бяха разменили по един сет - 7:6 (4) в интерес на Рубльов, както и 7:6 (5) за казахстанеца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР