Шампионът от Хасково Даниел Николов, който се състезава за столичен

...
Шампионът от Хасково Даниел Николов, който се състезава за столичен
Коментари Харесай

Дани Николов с ново признание в родно Хасково

Шампионът от Хасково Даниел Николов, който се състезава за столичен клуб заслужи Купата за най-комплексен играч при мъжете експерти на приключилия в Хасково интернационален шампионат по бадминтон „ Братя Касабян “. Същата купа при 13-годишните заслужи Рая Петкова, а при 17-годишните юноши наградата заслужи Евгени Панев. Домакините завоюваха куп медали в Спортна зала “Спартак “. В тридневния шампионат участваха 180 състезатели от 7 страни.

Таня Иванова стана трета при експертите. Втори на смесени двойки тук са Деляна Петрова и Мартин Цветков, трети са Цветомир Стоянов и Таня Иванова.
Евгени Панев е първи при 17-годишните, а Наско Найденов е втори. На двойки Александър Несторов и Наско Найденов са втори, втори са и Богомила Марчева и Моника Вълчева. На смесени двойки Александър и Моника са втори, а Наско и Богомила са трети, трети са и Толга Тасим и Йоана Йорданова (НСА). На двойки при дамите експерти Таня Иванова и Михаела Златанова са първи.

При 13-годишните Рая Петкова е първа, следвана от Ивана Гюрова. На двойки Илхан Алиян е трети с колегата си от Варна Валери Боевски. Рая и Христина Георгиева са първи, а втори са Ивайла Орешкова и Ивана, трети са Божидара Боянова и Василена Банялиева (Първомай). На смесени двойки Рая и Цветан Иванов от Димитровград са първи, Николай Желев и Божидара Боянова са трети.

При ветераните над 50 година Иван Колешев и Христо Колев са втори, а при смесените двойки при ветераните над 35 година трети са Васил Зинков и Мариела Христова. При майсторите на двойки Деляна Петрова и Мирослава Георгиева от Стара Загора са трети. Трети при феновете на двойки са Мариела Христова и Ренета Хаджийска от Кърджали./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР