Шампионът от 2009 година Рафаел Надал (Испания) отпадна на четвъртфиналите

...
Шампионът от 2009 година Рафаел Надал (Испания) отпадна на четвъртфиналите
Коментари Харесай

Надал: Още един важен мач, който загубих в Австралия

Шампионът от 2009 година Рафаел Надал (Испания) отпадна на четвъртфиналите на Откритото състезание на Австралия по тенис и постави завършек на очакванията си да завоюва рекордна 21-а купа в кариерата си от шампионатите от Големия шлем.

Испанецът загуби от поставеният под номер 5 Стефанос Циципас от Гърция с 6:3, 6:2, 6:7(4), 4:6, 5:7 след 4:05 часа игра.

" Просто следващата история в моята тенис кариера ", сподели Надал с тъжна усмивка. " Това е. Още един значим мач, който изгубих тук в Австралия. Аз просто одобрявам нещата и не преставам. Това е животът. Играя против един от най-хубавите играчи в света, тъй че постоянно би трябвало да очаквате най-хубавото от съперника и да сте подготвени на всичко ", добави испанецът.

" Не се усещам трагичен и не се окайвам от шанса си тук. Всеки има това, което заслужава. Тенисът не е спорт, който е обективен. Имам това, което заслужавам в кариерата си и тук, в Австралия имах шансове, само че не съумях да се оправя. Това е всичко. Аз не заслужавах повече. Животът продължава. Надявам се да продължа да имам шансове. Ще продължа да се боря за това ", сподели още Надал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР