Шампионът очаквано спечели дербито с в отложен мач от 13-ия

...
Шампионът очаквано спечели дербито с в отложен мач от 13-ия
Коментари Харесай

Лошото начало не стресна Динамо в дербито с Хайдук

Шампионът предстоящо завоюва дербито с в отсрочен мач от 13-ия кръг на хърватското състезание. " Модрите " получиха гол в самото начало, само че доста бързо направиха поврат с две красиви попадения на Мислав Оршич, а в края на дуела Ловро Майер постави точка на разногласието.

Българският бранител Кристиан Димитров не игра за Хайдук. Неговият отбор изненадващо поведе с прецизен изстрел на младия бранител Марио Вушкович, само че това единствено разгневи домакините, които бяха цялостни господари на терена в оставащото време.
На два пъти Динамо изиска дузпа, като в едната обстановка реферът Марио Зебец имаше учредения да отсъди такава, само че не го направи. В 16-ата минута Оршич изравни с съвършен изстрел от границата на наказателното поле, а единствено две минути по-късно още веднъж той се озова на добра позиция и технично преодоля Ловре Калинич.

След почивката Динамо понижи оборотите, само че си подсигурява успеха с гол на Ловро Майер в 83-ата минута. По този метод отборът от Загреб дръпна с 3 точки пред втория в класирането, а Хайдук е на 5-о място и има 4 загуби в последните си 5 мача.

Снимки: cropix Лига 1 13 кръг, сряда 27 януари  Динамо Загреб 3:1краен резулат  Хайдук Сплит
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР