Шампионът на US Open Даниил Медведев се присъедини към победителката

...
Шампионът на US Open Даниил Медведев се присъедини към победителката
Коментари Харесай

Медведев отказа участие на домашния турнир

Шампионът на US Open Даниил Медведев се причисли към победителката при дамите в Ню Йорк Ема Радукану, отказвайки присъединяване на домашния шампионат в Москва.

Медведев, който спря международния номер 1 Новак Джокович от първи календарен шлем при мъжете от 1969-та насам с триумфа си на Флашинг Медоус, съобщи, че „ моето тяло не е на 100% готово “. Вторият в света руснак загуби в четвърти кръг на Мастърса в Индиън Уелс от първата ни ракета Григор Димитров тази седмица.

Сега той ще се концентрира върху това да приключи по мощен метод сезона, когато ще пази купата си на Финала на осемте най-хубави и да изведе Русия във Финала на Купа Дейвис. „ Предвид обстоятелството, че календарът е извънредно тежък, почувствах, че тялото ми не е към този момент на 100%. Решението беше доста мъчно за мен, само че би трябвало да бъде взето в опит да имам опция да завърша мощно тази година “, написа руснакът в обществените мрежи. Решението на Медведев значи още, че дребните му очаквания да смъкна Джокович от върха на ранглистата до края на годината съвсем несъмнено са завършили.

“Hello everybody! Unfortunately, this year I will not be able to participate in the Kremlin Cup. The tournament in Moscow is a special opportunity to play at home with Russian fans. I entered the tournament and hoped to play it, but due to such a busy schedule of..
— lyn
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР