Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в средна категория Майкъл

...
Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в средна категория Майкъл
Коментари Харесай

Известен боец на съд, опитал се да удуши тийнейджър в залата

Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в междинна категория Майкъл Биспинг може би е пред най-важната борба в живота си след 10 дни, само че пред него се появи нов проблем. Биспинг ще бъде съден за хипотетично задушаване на младеж във фитнес зала в Калифорния през юли.

Жертвата, 19-годишният Антонио Георгакопулос, упреква Биспинг в нахлуване и нанасяне на телесна щета в случай, който се е случил във фитнес залата "24 Hour Fitness " на 31-ви юли в Калифорния, съгласно жалбата, подадена в понеделник в Калифонийския Върховен съд в Ориндж Каунти.

Според жертвата, Биспинг го хванал за гушата и го задушил, тъй като той взел някои от тежестите, с които първенеца упражнявал. В обвиняването се споделя също, че Биспинг го нарекъл "идиот " и "малък отпадък ", след което сграбчил Георгакопулос за гърлото. "Графът " също декларирал на младежа: "Ти не знаеш кой съм ".

В жалбата също се показва, че различен човек във фитнес залата се намесил в случая, с цел да накара Биспинг да отпусне захвата, който задържал към врата на момчето в продължение на 2-3 секунди.

Полицейският отдел в Анахайм дошъл на мястото и видимо арестувал Биспинг, само че малко по-късно той бил освободен.

Междувременно Георгакопулос отишъл в незабавен център, с цел да се погрижи за болките в гърлото си и посетил също експерт, който да ревизира дали има възможност от по-нататъшни проблеми.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР