Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория Конър

...
Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория Конър
Коментари Харесай

МакГрегър се завърна в залата след предупреждението на UFC

Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория Конър Макгрегър показа своя фотография от фитнес залата, откакто получи последно предизвестие от президента на UFC Дейна Уайт, че купата му ще бъде отнета, в случай че ирландецът не влезе в Октагона до края на март тази година.

МакГрегър не се е бил в клетката на UFC в продължение на към този момент 14 месеца, като единствената му борба предходната година беше доста доходоносната боксова среща с Флойд Мейуедър в Лас Вегас.

Конър би трябвало наложително да отбрани купата си в лека категория против краткотрайния първенец Тони Фъргюсън, само че опърничавият ирландец отхвърля да удостовери, че ще се състезава още веднъж.

Дейна Уайт обаче предизвести Макгрегър, че купата му ще бъде отнета, в случай че не се завърна в клетката до края на март.

"Ако Конър е подготвен да се бие през март, преди този момент можем да създадем мач сред Тони и Хабиб и спечелилият да се бие с Макгрегър за купата. Ако пък Конър не желае да се бие до идната есен, тогава ще създадем дуел сред Хабиб и Тони за същинската купа, а не за краткотрайната ", съобщи Уайт.

Solid

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Jan 5, 2018 at 8:35am PST
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР