Шампионът на Турция Галатасарай обяви, че е успял да привлече

...
Шампионът на Турция Галатасарай обяви, че е успял да привлече
Коментари Харесай

Мауро Икарди премина за постоянно в Галатасарай

Шампионът на Турция Галатасарай разгласи, че е съумял да притегли аржентинския нападател Мауро Икарди от състава на Пари Сен Жермен.

От клуба оповестиха, че прехвърлянето е на стойност 10 милиона евро, като сумата ще бъде изплатена в границите на четири години.

Договорът на 30-годишния Икарди пък ще бъде за период от три години, като той ще получава по шест милиона евро на сезон.

Аржентинецът прекара последната година още веднъж в Галатасарай, само че тогава игра като преотстъпен от първенеца на Франция. Той вкара 22 гола в 24 мача в турското състезание и бе с съществена заслуга за извоюваната 23-та купа на страната.

Потенциално един от първите мачове на Мауро Икарди с екипа на Галатасарай през този сезон може да бъде против българския първенец Лудогорец. Това обаче би могло да се случи единствено в случай че и двата отбора се класират за третия прелиминарен кръг на Шампионската лига, а за задачата турският отличник би трябвало да се оправи с литовския Жалгирис, до момента в който разградчани би трябвало да преодолеят словенския Олимпия Любляна.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР