Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория Дионтей

...
Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория Дионтей
Коментари Харесай

Уайлдър: Искам да откъсна главата на Луис Ортис

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория Дионтей Уайлдър (39-0, 38 КО) има желание да впечатли всички с представянето си през идната събота, когато ще пази купа си против непобедения кубинец Луис Ортис (28-0, 24 КО) в Бруклин, Ню Йорк.

Двамата бойци трябваше да се изправят един против различен през ноември предходната година, само че ден преди дуела срещата беше анулирана, откакто Ортис даде позитивна допинг проба. Въпреки този факт, Ортис без подозрение е ще бъде най-трудното предизвикателство за Уайлдър до в този момент, защото за разлика от предходните му съперници, кубинецът е необятно избягван от множеството боксьори и идва от високоуважаваната кубинска школа.

Ортис не крие мнението си за Уайлдър, който вижда като един прехвален войник с доста дефекти. Кубинецът има вяра, че може да се възползва от тях, с цел да излезе като краен победител.

Уайлдър мисли по подобен метод за своя съперник. Той съобщи, че Ортис в никакъв случай не е против боксьор от неговата класа, което съгласно американеца ще бъде основно за падението на страховития кубинец.

"Непобеденият връх на някого ще си замине и аз знам навръх кой. Нека Луис Ортис да пристигна и да ми каже, че бъркам. Той има опция да стане първият кубински първенец в тежка категория. Това звучи добре, само че той има най-трудната задача на света. Той ще би трябвало да се оправи с едно страшилище, в случай че желае да бъде първенец. Той ще се изправи против човек с инстинкт на палач ", съобщи Уайлдър.

"Ортис в никакъв случай не е бил изправян пред човек, който желае да откъсне главата му. Той в никакъв случай не се е изправял пред човек, който няма да отстъпи и крачка обратно, който няма да се замисли и за миг дали да атакува. Надявам се, че той ще пие всичките си медикаменти, с цел да бъде подготвен за 3-ти март, когато ще спретнем едно ужасно шоу ", приключи Уайлдър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР