Шампионът на Световната боксова организация (WBO) в средна категория Били

...
Шампионът на Световната боксова организация (WBO) в средна категория Били
Коментари Харесай

Били Джо Сондърс: Лемьо няма никакви шансове срещу мен

Шампионът на Световната боксова организация (WBO) в междинна категория Били Джо Сондърс е изцяло убеден в успеха си над канадеца Дейвид Лемьо в идната им борба на 16-ти декември в Квебек, Канада.

Британецът ще се бие на вражеска територия, само че това наподобява по никакъв метод не го тормози.

"Свикнал съм да се удрям отвън Англия. Аз съм жител на света. Дори не ми пука дали се боксирам пред милиони фенове или пред двама души, това няма значение. Дейвид няма никакъв късмет против мен и аз съм сигурен, че той няма да издържи до последния гонг ", съобщи Били Джо Сондърс.

Сондър също добави, че ни минимум се интересува от приходите, които ще получи и даже съобщи, че част от неговият хонорар ще бъде дарен за щедрост.

"Готов съм да даря част от хонорара си за щедрост, а спечелилият ще реши къде да бъдат изпратени тези средства. Аз ще бъда победител, тъй че това е без значение. Просто желая да потвърдя, че не съм тук за парите, просто желая да покажа на какво съм кадърен. Нямам какво друго да прибавя, в този момент значение има единствено какво ще се случи в събота ", приключи Сондърс.

Залогът в среща сред Дейвид Лемьо и Били Джо Сондърс не е единствено купата на WBO в междинна категория, а и евентуална борба с спечелилия от срещата сред Генади Головкин и Канело Алварес, която се чака да се организира на 5-ти май идната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР