Шампионът на Румъния ЧФР Клуж допусна първа загуба през сезона

...
Шампионът на Румъния ЧФР Клуж допусна първа загуба през сезона
Коментари Харесай

Голям скандал със съперник на ЦСКА в Лига Европа

Шампионът на Румъния ЧФР Клуж позволи първа загуба през сезона - 1:2 против Газ Метан, а след мача от управлението на клуба бяха гневни от съдийството и заплашиха, че ще бойкотират дуела от идващия кръг против новака Арджеш. В Клуж считат, че са били ощетени от реферите в поредност от мачове и няма да позволен това да продължи.

Съперникът на ЦСКА в Лига Европа евентуално ще би трябвало да си търси и нов треньор, тъй като Дан Петреску е безапелационен, че напуща поста си. Легендата на румънския футбол е погнусен от протичащото се в шампионата и ще подаде оставка след гостуването на Рома в четвъртък.

" Не желая да съм част от всичко това. Не мога повече! Казвам " довиждане " на всички. Искам да си взема отмора, тъй като към този момент не устоявам. Нека някой различен да пристигна на мястото ми и да се оправи. Не приказвам единствено за съдийството, има и други неща. Искам тимът да върви добре, само че без мен ", съобщи в ефира на Digi Sport обезвереният Петреску.

Бившият бранител на Челси добави, че ще има диалог с клубните шефове и ще се опита да ги убеди да не бойкотират срещата с Арджеш. За себе си обаче е взел решение, че се отдръпва.

ЧФР загуби след голове на Роналдо Деакону и Николао Думитру за Газ Метан. Денис Чоботариу понижи в добавеното време, а главните искания на домакините са за анулирано попадение в тяхна изгода в 68-ата минута. Тогава Йонуц Костаке прати топката в мрежата след центриране от корнер и отклонена топка с глава. В обстановката беше маркирана засада, макар че такава нямаше.

В класирането ЧФР Клуж е на трето място с 18 точки, а водач с 24 е Университатя (Крайова). Двата тима водеха люта борба за купата и през предишния сезон, като ЧФР Клуж завоюва с поврат директния дуел посред им в предпоследния кръг и ликува със златните медали за трета поредна година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР