Шампионът на Португалия () допусна първа загуба от началото на

...
Шампионът на Португалия () допусна първа загуба от началото на
Коментари Харесай

Край на серията без загуба на Спортинг

Шампионът на Португалия () позволи първа загуба от началото на сезона. Това се случи при гостуването на непретенциозния Санта Клара в първи мач от 17-ия кръг. Домакините на два пъти изоставаха в резултата, само че в последна сметка се постановиха с 3:2 и се отдалечиха от зоната на изпадащите, а съвсем несъмнено ще отстъпи лидерската позиция на, който на следващия ден ще гостува на.

поведе в 10-ата минута с гол на, който стреля мощно отвън наказателното поле и откри долния десен ъгъл на вратата. Домакините пропиляха добра опция да изравнят в 27-ата минута, само че в 30-ата Жан Патрик засече с глава центриране от десния фланг и не остави шансове на.

В началото на втората част върна преднината на " зелено-белите ". Испанският национал беше прецизен с красиво воле в 50-ата минута. В ответната офанзива обаче Жан Патрик подаде на, а той майсторски шутира без подготовка и вкара за 2:2. Пълният поврат стана факт в 78-ата минута с гол на Рикардиньо.

Преди този мач беше инкасирал единствено 7 гола, а през днешния ден получи 3 за по-малко от 40 минути. Отборът на Рубен Аморим приключи с човек по-малко, откакто в добавеното време резервата получи червен картон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР