Шампионът на МЛБ Вашингтон Нешънълс планира да покаже за първи

...
Шампионът на МЛБ Вашингтон Нешънълс планира да покаже за първи
Коментари Харесай

Вашингтон показва шампионските пръстени в неделя

Шампионът на МЛБ Вашингтон Нешънълс възнамерява да покаже за първи път пръстените от Световните серии '19 на виртуално събитие в неделя. От клуба оповестиха, че едночасовата " гала " ще стартира в 19:00 ч. локално време на 24 май (2:00 ч. на 25 май в България) и ще бъде предавана онлайн както на формалния уебсайт, по този начин и в обществените канали на отбора.

*ring* *ring* *ring*

We’re calling to tell you we’re unveiling our World Series championship rings Sunday, May 24.@budweiserusa // #NATITUDE pic.twitter.com/51yKqcrCVN
— Washington Nationals (@Nationals) May 19, 2020
В предаването ще се включат някои от звездите на шампионския тим, чака се появяването и на притежателя Марк Лърнър. Миналия октомври столичани завоюваха първа купа в клубната история, надделявайки във финала над суперфаворита Хюстън Астрос с 4-3 победи.

" Не можем да сме по-развълнувани, че най-сетне ще споделим шампионските пръстени от Световните серии с нашите играчи, екип и почитатели! Някои детайли на това украшение същински улавят историята на Вашингтон Нешънълс, а ювелирната направа е без аналог! ", загатна самият Лърнър в специфичен анонс.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР