Шампионът на Ла Лига Реал Мадрид загуби с 1:2 при

...
Шампионът на Ла Лига Реал Мадрид загуби с 1:2 при
Коментари Харесай

Историческа загуба за Реал Мадрид: Виляреал победи с 2:1 шампиона, който игра за пръв път без испанци

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Шампионът на Ла Лига Реал Мадрид загуби с 1:2 при визитата си на Виляреал в среща от 16-ия кръг на испанското състезание.

Още в петата минута удар на Франсес Коклен срещна гредата на вратата на столичани, а след близо четвърт час Карим Бензема пропусна да открие резултата.

Преди почивката Винисиус и Едер Милитао също бяха покрай това да се разпишат във вратата на " жълтите ".

Още във втората минута на втората част Йереми Пино получи пас от Жерард Морено и даде преднина в интерес на Виляреал.

С тъкмо осъществяване на дузпа от Бензема в 60-ата минута Реал Мадрид изравни, откакто Хуан Фойт игра с ръка в наказателното поле. Най-тежкото наказване във футбола беше отсъдено след консултацията на основния арбитър Сесар Сото Градо с видео помощник арбитрите.

Само три минути по-късно домакините си върнаха преднината посредством Морено, който беше прецизен при ново осъществяване на 11-метров углавен удар, отсъден за игра с ръка в наказателното поле на Дейвид Алаба.

Срещата ще се запомни с обстоятелството, че беше първата в историята на Реал Мадрид, в която отборът излиза без нито един испанец в стартовия си състав.

" Белите " остават на второ място в класирането в Примера дивисион с 38 точки след второто си проваляне досега, до момента в който Виляреал е на петата позиция с 27 точки.

В другите изиграни мачове през вчерашния ден от 16-ия кръг на испанското първенство Майорка победи отбора на Валядолид с 1 на 0, а Еспаньол и Жирона завършиха на равно - 2 на 2.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР