Шампионът на Италия Наполи записа поредна издънка от началото на

...
Шампионът на Италия Наполи записа поредна издънка от началото на
Коментари Харесай

Осимен провали Наполи в Болоня

Шампионът на Италия Наполи записа поредна издънка от началото на новия сезон в Серия А. В среща от петия кръг партенопеите приключиха наедно 0:0 като посетители на Болоня. Големият виновник за южняците беше Виктор Осимен, който пропусна дузпа. 

Двубоят стартира по-силно за гостите, който можеше да поведат още в 6-ата минута, само че удар на Осимен срещна гредата. Четири минути по-късно нигериецът още веднъж се озова на стрелкова позиция, само че не откри задачата. 

Наполи продължи да играе по-добре и в 14-ата минута удар на Пьотр Желински от границата на наказателното поле мина около вратата. В добавеното време на първата част шут на Джакомо Распадори профуча над напречната греда. 

В 71-ата минута Рикардо Калафиори игра с ръка в наказателното поле на Болоня и Наполи получи правото да извърши дузпа. Зад топката застана Виктор Осимен, само че неговото осъществяване беше доста едва и даже не откри очертанията на вратата. 

Малко по-късно Джошуа Зиркзее се озова самичък против вратаря Алекс Мерет, само че вратарят се оправи с удара на нидерландеца. 

Наполи събра 8 точки и заема седмо място във краткотрайното класиране. Болоня има две точки по-малко. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР