Шампионът на Испания Реал Мадрид се върна на победния път,

...
Шампионът на Испания Реал Мадрид се върна на победния път,
Коментари Харесай

Реал Мадрид се върна на победния път след автогол в Севиля

Шампионът на Испания Реал Мадрид се върна на победния път, поставяйки завършек на отрицателната си серия от 3 мача без триумф в Ла Лига, надделявайки Севиля с 1:0 като посетител. Единственото попадение бе дело на Буну, който си вкара трагичен автогол, откакто Винисиус Жуниор засече центриране от левия фланг на Ферлан Менди и след рикошет топката се оплете в мрежата.

Другият воин в конфликта бе стражът на „ лос бланкос “ Тибо Куртоа, който отрази две задни ножици през второто полувреме.

По този метод възпитаниците на Зинедин Зидан се изкачиха на третото място с 20 точки. Водач остава Реал Сосиедад с 24, а Атлетико Мадрид е втори с 23 пункта.

Още в първата минута Винисиус получи топката в наказателното поле след центриране от десния фланг на Родриго, само че диагоналният му удар мина агонизиращо покрай дясната греда.

В петата минута Каземиро шутира с десния крайник от към 20 метра, само че неопределено.

Секунди по-късно Винисиус блокира изритването на коженото кълбо напред от Буну, то попадна у Бензема, който от непосредствена непосредственост не съумя да откри очертанията на вратата с глава.

В идващите минути домакините се окупитиха и изнесоха играта напред, което принуди Карим Бензема да се връща в защита, с цел да играе с топката.

В 16-ата минута Кроос извърши фаул наоколо до тъча, само че Буну боксира.

5 минути по-късно Кроос насочи прекрасен изстрел към десния горен ъгъл, само че с малко в навън.

В 27-ата минута столичани завоюваха първия си ъглов удар, само че Карлос почисти след изсипването на топката в пеналтерията.

В 38-ата минута Васкес пусна изострен пас в наказателното поле, Винисиус пропусна за Бензема, чийто акуратен удар бе избавен с опитност от Буну.

Впоследствие Люк де Йонг отговори на собствен ред с шут от близка отдалеченост, само че над вратата.

В 52-ата минута Навас видя непокрития Де Йонг в наказателното, центрира и нидерландецът извърши задна ножица с десния крайник, само че право в ръцете на Тибо Куртоа.

4 минути по-късно Бензема пусна подаване по земя към Ферлан Менди на левия фланг, който напредна и откри Винисиус. Бразилецът незабавно засече без подготовка и след благополучен рикошет във вратаря Буну, резултатът бе открит - 0:1.

Follow
Follow

Sevilla 0-1 Real Madrid - Goal Vinicius
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР