Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, се класира

...
Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, се класира
Коментари Харесай

Какъв мач! Несъкрушим Реал с фамозен обрат над Виляреал за 1/4-финал в Купата на Краля

Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, се класира по извънредно трагичен метод за 1/4-финалите на шампионата Копа дел Рей след свръхестествен поврат и победа с 3:2  като посетител на Виляреал. Домакините взеха задатък от два чисти гола до почивката на  Етиен Капу още в четвъртата и на Самуел Чуквуезе в 42-ата минута.

След почивката обаче на терена имаше единствено един тим - този на Карло Анчелоти, който реализира следващия впачатляващ поврат.  Винисиус Жуниор върна един гол в 57-ата, а Едер Милитао изравни в 69-ата минута. В воин за мадридчани се трансформира резерата  Дани Себайос , който донесе цялостния поврат в 86-ата минута.

Домакините стартираха стремително и откриха резултата още с първата действителна голова опция. В четвъртата минута Хуан Фойт извърши тъч отдясно и откри Жерард Морено, който съумя по превъзходен метод да задържи топката пред наказателното и даже с Антонио Рюдигер на гърба си съумя да комбинира с Етиен Капу в пеналтерията. Френският халф пък насочи доста мощен удар по диагонала към далечния ъгъл и не остави шансове на Тибо Куртоа – 1:0.

VILLARREAL TAKE THE LEAD EARLY ON REAL MADRID
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР