Шампионът на Испания - Барселона се измъкна от огромен провал

...
Шампионът на Испания - Барселона се измъкна от огромен провал
Коментари Харесай

Барселона се измъчи максимално срещу последния в Ла Лига


Шампионът на Испания - Барселона се измъкна от голям неуспех против последния в Ла Лига Алмерия.

Каталунците завоюваха по доста сложен метод с 3:2 дуела от 18-я кръг на испанския шампионат. Сержи Роберто се трансформира в огромния воин за " блаугранас ", вкарвайки два гола в срещата. Големият виновник за отбора на Шави Ернандес бе Роналд Араухо, който сбърка съдбовно и при двата гола във вратата на Иняки Пеня.

В 33-та минута Рафиня се разписа, откакто се оказа най-съобразителен при осъществяване на корнер.

Само 8 минути по-късно отбраната на Шави изпусна Баптищао, който преодоля Иняки Пеня. Попадението се преразгледа за засада, само че такава нямаше. След час игра Сержи Роберто вкара с глава за 2:1 още веднъж след корнер и изглеждаше, че Барса държи всичко под надзор.

Това надалеч не бе по този начин, тъй като по-късно повече от 10 минути Пеня и Аарухо направиха непростима неточност и разрешиха на Едгар Гонзалес да вкара на празна врата. Все отново " лос кулес " се добра до трите точки с късен гол. Сержи Роберто вкара втория си гол в мача, а до края бе близо и до хеттрик, само че уцели гредата.

В класирането Барса към този момент е на трето място с 38 точки, а Алмерия остава на последно място без нито една победа и едвам 5 пункта.
 Райо Валекано - Валенсия 0:1 в мач от Ла Лига
Валенсия излъга Райо Валекано

" Прилепите " прекъснаха отрицателна серия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР