Шампионът на Испания - Атлетико Мадрид, победи с 4:1 на

...
Шампионът на Испания - Атлетико Мадрид, победи с 4:1 на
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид настъпва към второто място след седми пореден успех в Ла Лига

Шампионът на Испания - Атлетико Мадрид, победи с 4:1 на своя "Уанда Метрополитано " гостуващия отбор на Алавес. Изразителната победа на "дюшекчиите " пристигна след три гола през последния четвърт час на срещата.

В 11-ата минута Феликс откри резултата след подаване на Шиме Върсалко. Преднината на мадридчани се резервира до 63-ата минута, когато Гонзало Ескаланте изравни за гостите.

Реакцията на "лос рохибланкос " обаче бе мигновена - едвам десетина минути след попадението на Алавес, влезлият от аварийна пейка Луис Суарес осъществя дузпа, с цел да даде още веднъж преднина на своите.

Няколко минути след гола на уругваеца Феликс проби добре отляво и откри на броени метри от голлинията Матеус Куня. Бразилецът не съумя да се възползва от 100%-овия късмет, само че топката се озова на пътя на Феликс, който осъществя втория си гол в мача, с цел да направи резултата 3:1. В последната минута на постоянното време Суарес също направи "дубъл " във вратата на Фернандо Пачеко и оформи крайния резултат.

С триумфа Атлетико най-малко краткотрайно се изравни по точки с втория Севиля - и двата отбора са с по 57, на 12 пункта от Реал Мадрид. Барселона е с два мача по-малко от Атлети и с три точки по-малко на четвъртата позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР