Шампионът на Германия Байерн Мюнхен и Дармщат играят при 2:0

...
Шампионът на Германия Байерн Мюнхен и Дармщат играят при 2:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Байерн Мюнхен - Дармщат 2:0, три червени картона на Алианц Арена

Шампионът на Германия Байерн Мюнхен и Дармщат играят при 2:0 в дуел от Бундеслигата. Срещата стартира в 16:30 часа и ще бъде предавана по DIEMA SPORT 3.

Gong.bg ще наблюдава дуела минута по минута.

Рано-рано в дуела баварците усложниха дуела си. В четвъртата минута Кимих загуби една топка покрай наказателното поле и извърши фал на дъгата. За действието си германецът получи пряк червен картон. При последвалия директен свободен удар на Кемпе топката срещна стената, след което Пфайфер опита шут по земя, приключил в ръцете на Нойер.

Около две минути по-късно Сане опита отдалечен удар, но Шуен съумя да избие в корнер. В 13-ата минута на вратаря му се наложи да избие и изстрел на Алфонсо Дейвис. При последвалия корнер Кейн насочи рисково воле, само че Шуен се оправи и с него посредством блестяща интервенция.

В 19-ата минута численото тъждество бе възобновено. Лаймер се отскубна и бе фаулиран на границата на пеналта. Първоначално съдията даде дузпа и жълт картон за провинилия се Клаус Гязула, само че след ВАР обзор промени решението си - червен картон и фал отвън наказателното поле.

Четири минути преди почивката Дармщат остана с 9 души на терена. Матей Маглица фаулира Хари Кейн на границата на наказателното си поле по доста сходен метод, по който бяха изгонени Кимих и Гязула. Наказанието за Магрица бе същото като за изброените двама – червен картон.

След приключването на постоянните 45 минути Байерн съумя да означи посредством Сане. Крилото получи топката на скорост от Мусиала, финтира противник и откри мрежата, само че след това бе маркирана засада.

Пет минути след началото на втората част разумното се случи и Байерн поведе. Кейн с плонж с глава засече за 1:0 центриране от Мазрауи.

Няколко минути трябваха на Байерн за втори гол. Мусиала насочи към Лаймер съвсем на аутлинията, а австриецът откри Сане на няколко метра от вратата и за някогашния състезател на Манчестър Сити остана най-лесното - 2:0.

 

LIVE / Байерн Мюнхен - Дармщат 2:0

Байерн Мюнхен:  Нойер, Мазрауи, Де Лихт, Мин-Дже, Дейвис, Лаймер, Кимих, Коман, Мусиала, Сане, Кейн

Треньор: Томас Тухел

Дармщат:  Шуен, Кларер, Гязула, Маглика, Бадер, Кемпе, Шнел Ихарт, Нюрнбергер, Мехлем, Пфайфер, Скарке

Треньор: Торстен Либеркнехт

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР