Шампионът на Франция по футбол Пари Сен Жермен продължава с

...
Шампионът на Франция по футбол Пари Сен Жермен продължава с
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен с шеста поредна победа

Шампионът на Франция по футбол " Пари Сен Жермен " продължава с безапелационния си старт в Лига 1, откакто записа шеста поредна победа. Този път жертва на столичани стана отборът на " Рен ", който отстъпи като хазаин с 1:3.
С успеха парижани не престават с оптимален актив от 18 точки, с 5 пред втория " Лил ", до момента в който " Рен " е на 13-о място в подреждането със 7 точки.
И четирите гола в мача бяха осъществени от играчи на гостите. Още в 11-ата минута Адриен Рабио си означи автогол, което разреши на " Рен " да поведе в резултата.
Макар и гостите да бяха без осъдената си звезда Килиан Мбапе, те бяха по-активният тим на терена и в 45-ата минута Анхел ди Мария изравни с първия си прецизен удар в мача. Голът на аржентинеца бе доста хубав, откакто той прати топката с компактен шут от над 25 метра в долния десен ъгъл на вратата.
През второто полувреме играта се придвижи напълно в полето на " Рен " и разумно гостите стигнаха до нови два гола.
В 61-вата минута Тома Мюние приключи бърза контраофанзива за 2:1 в интерес на парижани, а седем минути преди края белгиецът асистира на резервата Максим Чупо-Мотинг, който от близко оформи крайния резултат.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР