Шампионът на Франция Пари Сен Жермен постигна победа с 2:1

...
Шампионът на Франция Пари Сен Жермен постигна победа с 2:1
Коментари Харесай

Братът на Килиан Мбапе - Етан, направи дебют за мъжкия отбор на ПСЖ в приятелски мач срещу ФК Пари

Шампионът на Франция Пари Сен Жермен реализира победа с 2:1 в другарски мач с ФК Пари от Втора лига на подготвителния център в " Камп де Лож " в Сен Жермен. Кристоф Галтие и неговият тим организират зимната си подготовка там преди завръщането на шампионата в Първа лига в края на декември. Срещата се игра в две полувремена по 30 минути. Наставникът разчиташе с изключение на на опитните Серхио Рамос и Марко Верати и на по-младите в тима. Галтие даде игрово време и на Ел Шадейл Битшиабу, Илиес Хусни и Исмаел Гарби, които започнаха като титуляри.

Норди Мукиеле откри резултата в 16-ата минута. През второто полувреме темпото на игра леко спадна. Гарби удвои задатъка на ПСЖ в 52-ата минута, а в последните секунди на мача Юнес Ел Ханах отклони центриране отляво във вратата си, с цел да затвори мача при резултат 2:1.

В сряда ПСЖ ще изиграе още един другарски мач на подготвителната си база в Сен Жермен с отбора на Руан, който се подвизава във Втора лига на френското състезание.

Братът на Килиан Мбапе - Етан Мбапе направи дебют, като размени халфа Фабиан Руис на полувремето. Етан подписа тригодишен контракт с ПСЖ през 2021 година

Халфът получи повиквателно на националния тим на Франция до 16 години предходната година.

" Много се вълнувах от дебюта ми с експертите ", написа той в Инстаграм след мача.

Галтие даде игрово време и на младите парижани Ел Шадейл Битшиабу, Илиес Хусни и Исмаел Гарби, които започнаха като титуляри.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР