Шампионът на Франция Пари Сен Жермен изглежда най-сетне ще успее

...
Шампионът на Франция Пари Сен Жермен изглежда най-сетне ще успее
Коментари Харесай

ПСЖ напът да сбъдне бляна „Алан” на половин цена

Шампионът на Франция Пари Сен Жермен наподобява най-накрая ще успее в желанието си да притегли универсалния полузащитник на Наполи Алан. Според мадридското издание „ АС” договорката даже ще се реализира на надалеч по-ниска цена, в сравнение с неаполитанци търсеха през януари при първите договаряния.

Испанският всекидневник с огромна сигурност рапортува, че кардинално съглашение сред клубовете към този момент е налице. 28-годишният Алан впечатли извънредно доста наставника на ПСЖ Томас Тухел по време на мачовете сред двата тима в груповата фаза на Шампионската лига. Затова „ везувиани” през януари пробваха да измъкнат максимума и оцениха играча си на 100 милиона евро (впоследствие цената беше свалена до 80 милиона и даже 60 милиона, в случай че се има вяра на някои италиански издания).

Сделката при тези условия не се случи, а няма да има и в този момент, защото неаполитанци били склонили да получат „ само” 50 милиона евро. ПСЖ интензивно търси хора за халфовата си линия, защото от 1 юли Адриен Рабио става свободен сътрудник след поредицата от кавги по отношение на несполучливите договаряния за възобновяване. В същото време Бетис откупи правата на преотстъпения Джовани Ло Селсо.

Наполи има свои хрумвания за полузащитата си, а парите от Алан ще бъдат вложени най-вероятно по две посоки. Първото и по-сигурното е Жордан Верету от Фиорентина. Наставникът на неаполитанци Карло Анчелоти също по този начин демонстрира интерес към Бенжамен Буриго от Рен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР