Шампионът на Финландия - ХИК Хелзинки, иска младата звезда на

...
Шампионът на Финландия - ХИК Хелзинки, иска младата звезда на
Коментари Харесай

Шампионът на Финландия следи роден талант

Шампионът на Финландия - ХИК Хелзинки, желае младата звезда на Локомотив София - Валентин Николов. Дали ще има трансфер обаче, ще стане ясно през януари.

Понастоящем ХИК взе участие в груповата фаза на Лигата на конференциите, като е в една група с Макаби Тел Авив, Алашкерт и ЛАСК Линц. Николов е едвам на 17 години, а през този сезон към този момент има 9 мача в efbet Лига, в които вкара гол от фаул на Черно море.

"Сезонът едвам в този момент стартира, още нищо не сме създали ", разгласи шефът на Локо Сф - Иван Василев, пред "Мач Телеграф ".

"Дали Топ 6 е цел? Би трябвало, само че колкото сме покрай шестицата, толкоз сме и надалеч. Имаме единствено две загуби - от Берое, където играхме добре, и от Лудогорец. Срещу тях тръгнахме да се надиграваме, което се оказа голяма неточност, като знаем класата им. "

"Освен Вальо Николов, постановяваме и други юноши. Имаме осем индивида в първия отбор, някои са на по 16 години. На нас никой не ни е оказал помощ с нищо, единствено аз и моят екип сме - терени сме създали, школата работи на цялостни обороти. Лесно е да издържаш клуб в провинцията, където общините оказват помощ. В София има над 100 клуба, само че никой не оказва помощ. "

"Издигнахме Борислав Михайлов за конгреса, тъй като считаме, че той е най-хубавият за поста. Опитен е, знае по какъв начин да ръководи. Не е той казусът, че даден клуб няма терени, или че не върви. Дано победи на конгреса ", приключи предприемачът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР