Шампионът на България по хандбал при жените Бяла ще бъде

...
Шампионът на България по хандбал при жените Бяла ще бъде
Коментари Харесай

Бяла с двойно домакинство срещу Анагениси Арта на турнира EHF European cup Woman

Шампионът на България по хандбал при дамите Бяла ще бъде хазаин и на двата мача против Анагениси Арта (Гърция) от втория кръг EHF European cup Women, оповестиха от клуба.

Отборът ще дебютира в Евротурнирите, откакто през предишния сезон в първата си година в елита съумя да завоюва купата и националната купа.

Първата среща с 10-кратния гръцки първенец ще бъде на 15 октомври от 19:00 часа в " Арена Бяла ", а реваншът е ден по-късно от 15:00 часа.

От управата на Бяла прецизираха, че до смяната се е стигнало след дълги договаряния с сътрудниците им от Анагениси, които са поискали и двете срещи да се играят на едно място за икономии.

" Ние отстоявахме нашето предпочитание и желанието на нашите почитатели да играем в Бяла. Така се стигна до това решение - срещите са на 15 октомври в 19.00 часа и на 16 октомври в 15.00 часа. Във връзка с големия интерес и съкращаване броя на феновете по отношение на местата в залата, управлението на клуба, дружно с огромна част от непрекъснатите ни почитатели, взе решение да пусне членски карти, против които да се гледат срещите на тима. За останалите места ще се продават билети до запълване потенциала на залата. В скоро време клубът ще излезе с публично известие, в което ще разгласи метода за приемане на членски карти и закупуване на билети за евромачовете ", обясниха от ХК Бяла.

Състезателките и треньорското управление работят интензивно за подготовката за тези дуели. В началото на идната седмица ще бъдат оповестени и датите за контролни срещи.

" Ще играем с забавни съперници, като формалното показване на тима за новия сезон ще бъде на 24 септември против Подгорица (представител на мощната черногорска школа) ", оповестиха от клуба от Бяла.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР