Шампионът на България на Затворен маршрут в клас Туринг Иван

...
Шампионът на България на Затворен маршрут в клас Туринг Иван
Коментари Харесай

Влъчков и Маршавелов с подиум в първото състезание в GT4 на Словакия Ринг

Шампионът на България на Затворен маршрут в клас Туринг Иван Влъчков в тандем с Константин Маршавелов приключи на 3-о място в своя клас в първото съревнование от 4-ия кръг от сериите GT4 за Купата на Централна Европа на пистата Словакия Ринг.

И този сезон Влъчков още веднъж се състезава за екипа на Росен Даскалов – София Кар Моторспорт с болида Sin Car R1 GT4. В този кръг сътрудник за първи път му е Маршавелов, който е първенец на писта в серия Макси. За Маршавелов това е първо присъединяване в съревнование на такова високо равнище.

Константин кара в първата половина от надпреварата, като започва 6-и в класа и напредна с 1 позиции, преди да мине през бокса за наложителното си прекъсване и да отстъпи колата на Влъчков.

Иван направи ужасно каране, като бързо изпревари двама свои противници и излезе на 3-а позиция. До края българският водач бе доста по-бърз и от втория Фреди Фаст, само че нямаше задоволително обиколки, с цел да го изпревари. Влъчков приключи 8-и в общото класиране дружно с експертите.

Второто съревнование от уикенда е на следващия ден (неделя) от 11:50 часа българско време, като първо ще кара Влъчков, след което зад кормилото ще го смени Маршавелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР