Шампионът на България Лудогорец все още не е обявил привличането

...
Шампионът на България Лудогорец все още не е обявил привличането
Коментари Харесай

Максимум двама нови в Лудогорец

Шампионът на България Лудогорец към момента не е оповестил привличането на нито един нов състезател. " Орлите " се разделиха с нападателя Жуниор Кишада. Желанието на старши треньора Димитър Димитров бе тимът да бъде заздравен с най-малко трима футболисти - ляв бек, халф и нападател.

Ръководството на разградчани направи няколко хода, което значи, че броят на новопривлечените ще е по-малък, написа " Тема спорт ". Очакванията са Лудогорец да вземе двама нови, в случай че не продаде някой от актуалните си футболисти.
 Пресконференция на ПФК Лудогорец @@@Шампионите предложиха нов контракт на капитана Светослав Дяков. Румънският нападател Клаудиу Кешеру загатна, че може и да остане при разградчани. Голаджиятап призна, че е получил оферта за нов договор и няма да е изненада, в случай че я одобри. Интерес към него демонстрират четири клуба от Турция - Акхисар, Кайзериспор, Коняспор и Малатияспор.

Междувременно разновидностите пред Лудогорец за нов нападател са двама - някогашният голмайстор на " орлите " Роман Безяк, който е твърда запаса в немския Дармщат, и Ясмин Мешанович от словенския Марибор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР