Шампионът на България Лудогорец ще играе с победителя от двойката

...
Шампионът на България Лудогорец ще играе с победителя от двойката
Коментари Харесай

Вижте съперниците на ЦСКА и Лудогорец в следващия кръг на Лига Европа

Шампионът на България Лудогорец ще играе с спечелилия от двойката Торпедо Кутаиси (Грузия) - Кукеш (Албания) в плейофа за влизане в групите на Лига Европа, в случай че " орлите " преодолеят третия квалификационен кръг.
Лудогорец ще бъде посетител в първата среща, която е на 23-и август, а седмица по-късно Марселиньо и компания са домакини на " Лудогорец Арена ". Това беше допустимо най-хубавият за българския отбор чоп.
Разградчани стартират акцията си в Лига Европа през тази седмица, като се изправя против Зрински (Мостар) в третия квалификационен кръг на конкуренцията. До там се стигна, откакто българският първенец се провали в опита си да нападна Шампионска лига.
" Орлите " се провалиха грандиозно против унгарския първенец МОЛ Види, откакто в двата мача възпитаниците на Пауло Аутори не съумяха да вкарат гол и изгубиха гостуването си с 0:1, а по този метод отпаднаха сензационно от шампионата.
Въпреки че беше измежду поставените тимове за плейофите в Лига Европа, ЦСКА няма да има елементарен път към групите в шампионата, даже да успее да завоюва против Копенхаген в третия квалификационен кръг. " Червените " ще би трябвало да пътуват или до Израел, или до Италия, откакто спечелилият в " българската " двойка ще се изправи против спечелилия в двойката Апоел Хайфа - Аталанта.
Първият мач е на 23-и август и при класиране ЦСКА ще посетител, до момента в който реваншът е седмица по-късно.
Преди да се стигне до мачовете за влизане в групите, " алените " имат доста тежка задача. Те би трябвало да се изправят против датския исполин Копенхаген, който преди две години в профил Лудогорец на осминафинал в същия шампионат.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР