Шампионът на България Лудогорец е готов да преговаря по същество

...
Шампионът на България Лудогорец е готов да преговаря по същество
Коментари Харесай

Огромно разминаване между Панатинайкос и Лудогорец за Каули, офертата на гърците много под тиражираната

Шампионът на България Лудогорец е подготвен да договаря всъщност с Панатинайкос за Каули, само че изискването е гърците да подобрят доста офертата си за бразилския плеймейкър.

Лидерът в шампионата на южната ни съседка търси изобретателен халф и локалните медии оповестиха, че цел №1 е точно звездата на “орлите ”, а авариен вид е играещият чартърен в Левски Филип Кръстев.

Гръцките публицисти даже оповестиха, че Панатинайкос е предложил сред 2 и 2,5 млн. евро за Каули, а информацията идвала импровизирано от клуба.

Проверка на Sportal.bg обаче демонстрира, че тя е доста надалеч от истината. Лудогорец е подготвен да договаря за трансфер на един от най-хубавите си състезатели, само че в случай че елините предложат 3 млн. евро. На този стадий усъвършенстваната им оферта е съвсем двойно по-ниска и заради тази причина договорката е надалеч от завършване.

Иначе от управлението на Панатинайкос се пробват да окажат напън на разградчани да пуснат своя футболист за доста по-малко от упоменатите 3 млн. евро и посредством Каули. Колкото по-малко платят на “орлите ”, толкоз по-висока заплата ще предложат на бразилеца, е не напълно джентълменското предложение на гърците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР