Шампионът на България - Хебър (Пазарджик), се изправя утре в

...
Шампионът на България - Хебър (Пазарджик), се изправя утре в
Коментари Харесай

Хебър излиза срещу последното препятствие преди групите на шампионската лига

Шампионът на България - Хебър (Пазарджик), се изправя на следващия ден в мач за влизане в групите на Шампионска лига против първенеца на Хърватия - Младост (Загреб).

Двубоят ще се организира от 19:00 часа в спортна зала “Васил Левски ” в Пазарджик, като от клуба приканват почитателите за поддръжка в този значим мач. И двата тима стигнаха до този мач след обрати и извоювани “златни геймове ” против техните противници.

Хебър в профил първенеца на Румъния - Аркада (Галац), след проваляне в Пазарджик с 0:3 и поврат в Галац с 1:3. В “златния гейм ” “тигрите ” не оставиха късмет на противниците си, победиха с 15:10 и продължиха в конкуренцията.
 Хебър сграбчи Money+ Волейболна Суперкупа 2022 след триумф над Нефтохимик в Пловдив Хебър сграбчи Money+ Волейболна Суперкупа 2022 след триумф над Нефтохимик в Пловдив
От своя страна Младост изгуби гостуването си против швейцарски Линдарен Волей (Амрисвил) с 1:3, само че в реванша в Загреб столичани не оставиха късмет на Амрисвил и след 3:0 и победа в “златния гейм ” с 15:8 продължиха напред.

Трети кръг е и финален преди влизането в групите на Шампионска лига, по тази причина и мачът е толкоз значим за Хебър.

Реваншът ще се изиграе на 27 октомври от 20:00 часа. българско време в зала Dom Odbojke Bojan Stranic в Загреб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР