Шампионът Манчестър Сити приема Тотнъм в дербито от 2-ия кръг

...
Шампионът Манчестър Сити приема Тотнъм в дербито от 2-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тотнъм отговори бързо на Сити - 1:1

Шампионът Манчестър Сити приема Тотнъм в дербито от 2-ия кръг на Висшата лига в Англия. Интригуващия конфликт може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG пък може да намерите видео от всички попадения и противоречиви обстановки.

Пеп Гуардиола прав четири промени в състава си, като испанският експерт залага на Николас Отаменди в центъра на защитата, паралелно до Аймерик Лапорт, като е оставил на пейката ветерана Давид Силва за сметка на Илкай Гюндоган.

В нахлуване започват Серхио Агуеро и Бернардо Силва, които заменят надлежно Габриел Жезус и Рияд Марез.

За Тотнъм Маурисио Почетино залага на Кристиан Ериксен през цялото време на срещата, който ще се опита да внесе повече креативност в офанзивите на „ шпорите “ на стадион „ Етихад “.

Още в 7-ата минута Сити имаше опция да поведе, само че ударът на Стърлинг не се получи. След бърза офанзива по дясното крило, Кайл Уокър бе изведен на фланга, откъдето последва мигновен пас към Стърлинг, който стреля, само че след рикошет топката излезе в корнер.

В 11-ата минута домакините имаха съществени искания за дузпа, само че те не бяха почитание от основния рефер Майкъл Оливър, макар че той можеше да се опре до системата за видео арбитраж, която е настояща от този сезона в Англия.

Родри бе съборен в наказателното поле, откакто Ерик Ламела употребява ръцете си, с цел да попречи на халфа на Сити да скочи за топката. Ситуацията даже не бе прегледана с ВАР и играта продължи.

Натискът на „ гражданите” въпреки всичко даде резултат след 20 минути игра. Кевин Де Брюин получи отдясно и центрира ужасно към Стърлинг на далечната греда, а британският национал с глава, съумя да я насочи в левия ъгъл на вратата за 1:0.

МАН.СИТИ – ТОТНЪМ 1:1

1:0 Стърлинг 20'

1:1 Ламела 23'

Манчестър Сити: Едерсон, Уокър, Отаменди, Лапорт, Зинченко, Родриго, Гюндоган, Де Брюин, Стърлинг, Бернардо, Агуеро

Мениджър: Пеп Гуардиола

Тотнъм: Лорис, Уокър_питърс, Алдервайрелд, Санчес, Роуз, Уинкс, Сисоко, Ндомбеле, Ериксен, Ламела, Кейн

Мениджър: Маурисио Почетино
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР