Шампионът Лудогорец ще направи нов опит да включи на скорост

...
Шампионът Лудогорец ще направи нов опит да включи на скорост
Коментари Харесай

Лудогорец с нов опит да включи на скорост в Първа лига

Шампионът Лудогорец ще направи нов опит да включи на скорост в Първа лига. Сезонът не стартира добре за разградчани, които демонстрираха много неуверени игри в първите три кръга и записапа победа, тъждество и загуба. Сега възпитаниците на Пауло Аутуори имат нов късмет да се разсънят от летаргията в гостуването си на Витоша (Бистрица). “Орлите” не могат да си разрешат поредна издънка, още повече, че тимът има потребност да влезе в надвит темп преди значимото посещение на Зрински (Мостар) в Лига Европа в четвъртък.

В същото време обаче Витоша е изненадата в елита от началото на сезона. “Бистришките тигри”, които оцеляха по знамение през предходната акция, този път демонстрират напълно друго лице. В първите три мача те записаха две победи и позволиха загуба от ЦСКА-София (0:2), само че и в този мач много изпотиха противника си. Сега играчите на росен Кирилов се надяват да продължат с положителните си игри и да се възползват от неприятната форма на Лудогорец, с цел да му нанесат ново проваляне.

В едвам двата мача сред тези противници в елита досега, Лудогорец има изрично преимущество. “Зелените” имат два триумфа с впечатляваща голова разлика от 7:2 в своя изгода. В същото време обаче “Орлите” са без триумф като посетител в шампионата от пролетта насам. За последно те се постановиха с 3:0 против Верея в Стара Загора на 27 април.

Треньорът на домакините Росен Кирилов има някои кадрови проблеми, като не може да разчита на контузените Кутев, Стоянов и Узунов. Очаква се той да заложи на Георгиев на вратата и Цанков, Мутафчийски, Купенов и Гочев в защита. Лазаров и Котев ще са двойката опорни халфове, а Амзин ще работи пред тях. Садула и Христов ще оперират по крилата, а офанзивата ще води Милев.

В Лудогорец пък към Абел Анисе в лазарета се причисли и Лукас Саша. Бразилецът претърпя незабавна интервенция поради счупена долна челюст и се чака да пропусне идващите три мача на своя отбор. Пауло Аутуори се чака още веднъж да направи някои промени в състава си. На вратата ще стартира Броун, а пред него защитният вал ще е построен о т Панов, Терзиев, Форстър и Недялков. Дяков и Горалски ще са отбранителните халфове, а Вандерсон и Мисиджан ще работят по крилата. Атаката ще води Шверчок, а зад тила му ще стартира Кампаняро.

Първа професионална лига, 4 кръг:

ВИТОША - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

ВИТОША: Георгиев, Цанков, Мутафчийски, Купенов, Гочев, Котев, Лазаров, Христов, Амзин, Садула, Милев

ЛУДОГОРЕЦ: Броун, Панов, Терзиев, Форстър, Недялков, Дяков, Горалски, Мисиджан, Кампаняро, Вандерсон, Шверчок

Стадион: “Витоша”, Бистрица
Съдия: Георги Кабаков
Начало: 18:30 часа
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР