Шампионът Лудогорец се класира за 1/4-финалите на турнира за Купата

...
Шампионът Лудогорец се класира за 1/4-финалите на турнира за Купата
Коментари Харесай

"Лудогорец" на 1/4-финал за Купата, съмнения за тежка контузия на Недялков

Шампионът " Лудогорец " се класира за 1/4-финалите на шампионата за Купата на България. " Орлите " победиха с 2:1 като посетител " Царско село " и не престават напред в борбата за трофея.

Не всички вести за отбора от Разград обаче са положителни. През първото полувреме бранителят Антон Недялков напусна терена на носилка след конфликт с неприятелски състезател. Съмненията са за тежка травма, само че към момента няма съответна информация.
Снимка: Lap.bg
" Лудогорец " стигна до успеха с голове на Мавис Чибота и Абел Анисе. За " Царско село " се разписа Дилан Мертенс.

В последните три сезона първенците отпадат на 1/4-финалите. Само два пъти са печелили шампионата - пред 2012 и 2014 година

Гостите изиграха мощно първо полувреме, в което вкараха и двата си гола. След паузата домакините бяха по-агресивни и се пробваха да притиснат " орлите ". В края на мача " Царско село " вкара втори гол, само че той бе анулиран поради засада.
Снимка: Lap.bg
По-рано денем в друга среща от 1/8-финалите ЦСКА 1948 отстрани " Ботев " Пловдив след продължения. За идната фаза към този момент се класира носителят на трофея " Локомотив " Пловдив, ЦСКА и " Арда " Кърджали.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР