Шампионът Лудогорец се изправя срещу белгийския Андерлех в първия мач

...
Шампионът Лудогорец се изправя срещу белгийския Андерлех в първия мач
Коментари Харесай

Лудогорец излиза на пролетната европейска сцена

Шампионът Лудогорец се изправя против белгийския Андерлех в първия мач от конфликта сред двата тима от плейофния кръг на елиминациите на Лигата на конференциите. Двата отбора се срещат на “Хювефарма Арена ” от 22:00 часа. След седмица пък е реваншът в Белгия.

“Орлите ” се класираха за тази фаза откакто приключиха на трета позиция в Група “С ” на Лига Европа. Българите събраха седем точки и финишираха след Бетис и Рома и изпревариха ХИК (Хелзинки).
 Десподов: Готови сме за Андерлехт! Обичаме тези мачове Десподов: Готови сме за Андерлехт! Обичаме тези мачове
Андерлехт от своя страна идва от груповата фаза на Лигата на конференциите, където приключи на второ място в Група “В ” с осем точки, оставайки зад Уест Хам и изпреварвайки Силкеборх и ФКСБ. През този сезон в шампионата обаче отборът се показва много едва и се намира на десето място в Про Лигата.
 Шимунджа: По-важно е да станем първенци, само че на следващия ден няма да пестим сили Шимунджа: По-важно е да станем първенци, само че на следващия ден няма да пестим сили
Лудогорец имаше малшансът двама футболисти да получат тежки контузии по време на подготвителният лагер в Турция. Рик Джонатан и Диниш Алмейда контузиха тежко колена и трябваше да бъдат оперирани. Оливие Вердон и Антон Недялков пък са осъдени за дуела.

През зимата тимът бе изоставен от Сисиньо и Каули, които бяха продадени в бразилския Баия. Педро Енирке, Жан Карничник и Иван Йорданов бяха пратени чартърен в разнообразни тимове. В отбора бяха привлечени Франко Русо от Майорка, Пипа от Олимпиакос, Руи Нашименто от Баия и упоменатия Алмейда от Антверпен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР