Шампионът Лудогорец приема днес тима на Черно море в двубой

...
Шампионът Лудогорец приема днес тима на Черно море в двубой
Коментари Харесай

11-те на Лудогорец и Черно море, една изненада в състава на шампионите

Шампионът Лудогорец приема през днешния ден отбора на Черно море в дуел от 10-ия кръг на Първа професионална лига. Срещата е на “Лудогорец Арена” в Разград, като домакините нямат право на разпределяне и ще би трябвало да търсят наложителни три точки. Съставите на двата отбора към този момент са ясни. В състава на първенците има една изненада. Натананаел остава на пейката за сметка на Рафаел Форстър.

Разградчани към този момент започнаха да набират скорост, като са в серия от 3 следващи победи и общо 6 поредни срещи без проваляне в Първа лига. В клуба обаче има леко терзание от обстоятелството, че триумфите не идват по никакъв начин елементарно, а в последните два дуела даже се наложи “орлите” да вършат обрати против Верея (2:1) и против Ботев (3:2).

Сега на “Лудогорец Арена” идва много подъл тим в лицето на Черно море. Варненци редуват мощни мачове с посредствени представяния и в никакъв случай не е ясно какво можем да чакаме от тях. До момента те са с актив от 3 победи, 3 равенства и 3 загуби. Единственото несъмнено е, че те не трябва да бъдат подценявани, защото са способни да объркат сметките на всеки.

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори не може да употребява в този мач санкции Джоди Лукоки.

В Черно море имат много повече проблеми преди мача. Илиан Илиев не може да разчита на осъдените Хасани и Фенуш, както и на контузените Андраде и Макенджиев.
Първа професионална лига, 10 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - ЧЕРНО МОРЕ

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 3. Недялков, 4. Сисиньо, 30. Моци, 90. Форстър, 18. Дяков, 10. Кампаняро, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 7. Бакалов, 28. Кешерю

ЧЕРНО МОРЕ: 36. Китанов, 5. Станчев, 33. Енчев, 70. Димов, 41. Кононго, 38. Фунду, 71. Панайотов, 21. Илиев, 16. Витанов, 90. Минчев, 10. Василев

Стадион: “Лудогорец Арена”, Разград
Съдия: Никола Попов
Начало: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Първа лига 10 кръг, събота 29 септември  Лудогорец 20:00предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР