Шампионът Лудогорец посреща Септември (София) в мач от 16-ия кръг

...
Шампионът Лудогорец посреща Септември (София) в мач от 16-ия кръг
Коментари Харесай

Лудогорец посреща Септември с мисъл за Рома

Шампионът Лудогорец посреща Септември (София) в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. “Орлите ” се върнаха на правия път в родния хайлайф, откакто имаха интервал с няколко неверни стъпки - загуба от Локомотив (София) и тъждество с Арда. Разградчани обаче ще имат и скрита мисъл за четвъртък, когато се изправят против Рома в последния си и съдбоносен мач от Група “С ” на Лига Европа. При победа или еднакъв в Рим българите ще продължат към елиминационната фаза на шампионата, а в противоположен случай ще продължат в Лигата на конференциите.

Тимът от София също е в напредък след идването на Светослав Петров отпред на тима. В последните два кръга днешните посетители отмъкнаха точка от Левски, а по-късно разрушиха с 4:1 Пирин при визитата си в Благоевград.

Към момента Лудогорец е на втора позиция с 32 точки - на пет от водача ЦСКА - София. Тимът на Анте Шимунджа обаче е с два мача по-малко от “червените ”, които в случай че бъдат взети, ще пратят “орлите ” на първа позиция.

Септември от своя страна е на 11-о място с 13 точки. Първата шестица наподобява много надалеч и отвън опциите на отбора. При това състояние главната цел на отбора ще е битката за оставане в efbet Лига.

Двата отбора към този момент се изправиха един против различен през този сезон. В първия кръг на шампионата Лудогорец завоюва с 3:0 на стадион “Васил Левски ” след попадения на Алекс Сантана, Каули и Пиерос Сотириу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР