Шампионът Лудогорец посреща опашкаря Витоша в последен мач от 17-ия

...
Шампионът Лудогорец посреща опашкаря Витоша в последен мач от 17-ия
Коментари Харесай

Преди Лудогорец - Витоша

Шампионът Лудогорец посреща опашкаря Витоша в финален мач от 17-ия кръг на Първа лига, а конфликтът сред двата отбора може да наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на GONG PLAY от 17,30 часа.

Разградчани влизат в дуела разочаровани от загубата в Лига Европа от Истанбул Башакшехир в четвъртък. Възпитаниците на Димитър Димитров пропуснаха отличен късмет да си обезпечат предварително класиране в идната фаза на шампионата, допускаийки проваляне с 1:2. Така Лудогорец ще би трябвало да не загуби в последния си мач в Германия против Хофенхайм, с цел да играе в Европа и напролет.

Двубоят против Витоша през днешния ден ще бъде осмият за първенците за по-малко от месец.

В последните дни капитанът на отбора Светослав Дяков изрази недоволството си от обстоятелството, че все по-рядко играе под управлението на Димитър Димитров и скоро може да напусне „ Лудогорец Арена “. Същото се чака да се случи и с Клаудиу Кешеру, който най-вероятно ще премине в клуб от Турция или Китай.

Витоша пък идва в Разград в приповдигнато въодушевление след равенството 0:0 против Левски. Хиксът на стадион „ Васил Левски “ несъмнено бе най-голямата изненада в предишния кръг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР