Шампионът Лудогорец и носителят на Купата на страната – Левски

...
Шампионът Лудогорец и носителят на Купата на страната – Левски
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лудогорец vs Левски 0:0, греда за сините

Шампионът Лудогорец и носителят на Купата на страната – Левски се изправят един против различен в спор за Суперкупата на България и играят при резултат 0:0.

Мачът в центъра на София стартира с лек териториален превес на разградчани, а в седмата минута Хосе Кордоба от " сините " получи жълт картон след удар с лакът в главата на Кирил Десподов. В 12-ата минута Роналдо от Левски имаше искания за дузпа за нарушаване от Антон Недялков, само че бразилецът от символичните посетители падна прекомерно леко, с цел да даде мотив на Кабаков да уточни бялата точка.

Секунди по-късно Левски сътвори доста положително нахлуване, откакто Уелтън подмина с лекост на аутлинията защитник на Лудогорец. След това той опита изострен пас към Роналдо, само че Антон Недялков спря паса. В 14-ата минута " сините " излязоха напред в резултата, откакто Филип Кръстев даде добър извеждащ пас към Илиян Стефанов, с цел да може той да осъществя. Бившият състезател на Берое и Локомотив София беше в засада и попадението беше анулирано.

В 25-ата бенинският защитник на Лудогорец Оливие Вердон получи жълт картон, откакто изрази бурно възмущение за фал против Уелтън по отношение на рефера Кабаков.

Три по-късно Левски нацели гредата на Лудогорец. Роналдо центрира отляво, като топкат рикошира в крайници на Недялков, а топката закупи параболична траектория, след което " кацна " върху гредата на Серджио Падт. След това кълбото отиде във Филип Кръстев, който стреля, само че право в нидерландския пазач на " орлите ".

LIVE / ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 0:0

Рефер: Георги Кабаков (Пловдив)

Стадион: " Васил Левски " (София)

Стартови сформира:

Лудогорец:   1. Серджио Падт, 4. Сисиньо, 32. Игор Пластун, 24. Оливие Вердон
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР