Шампионът Лудогорец гостува на Берое в Стара Загора в двубой

...
Шампионът Лудогорец гостува на Берое в Стара Загора в двубой
Коментари Харесай

Тежък тест за Лудогорец в Стара Загора

Шампионът Лудогорец гостува на Берое в Стара Загора в дуел от втория кръг на Първа лига. Двата отбора стартираха по друг метод сезона. Разградчани се постановиха с 1:0 над Етър, а заралии приключиха 1:1 против Славия, като даже можеха да изгубят и през днешния ден от 20,45 часа ще се опитат да заличат неприятните усещания. Воденият от Александър Томаш отбор има и спомагателна мотивация.

През пролетта Берое загуби с 0:7 от Лудогорец в Разград и има да си връща. Заралии отчасти се реваншираха с 1:1 в Стара Загора в края на предишния сезон, само че един триумф ще накара последователите им да не помнят резила.

Берое излиза с най-хубавото на терена. Капитанът Мартин Райнов изтърпя наказване и към този момент е на линия в средата на терена. В защитата се завръща опитният Иван Бандаловски, който е възобновен от контузия. Атаката ще се води от неостаряващият Мартин Камбуров, а от втора позиция ще му оказва помощ Борислав Цонев.

Голямата вест от лагера на " орлите " е предстоящият дебют на левия защитник Антон Огнянов за отбора в елита. Той към този момент е изцяло възобновен и приспособен. Огнянов изигра първите си минути като запаса в реванша против Крусейдърс в квалификациите за Шампионската лига.

Главният управител Пауло Аутуори ще извърши някои корекции в състава, който не съумя да надвие над унгарския Видеотон в сряда. Очаква се на десния фланг на защитата да забележим Цветомир Панов, както и Георги Терзиев като сътрудник на Форстър в отбраната. На вратата ще застане Браун, а първи минути за сезона ще изиграе и полският национар Яцек Горалски.

Любопитното е, че Лудогорец към този момент изигра пет мача без позволен гол. Последната загуба на " орлите " като посетител у нас е в Стара Загора, когато отстъпиха с 1:2 пред Верея на 30 ноември м.г.
Вероятни сформира:
Берое: Перниш, Бандаловски, Хаджиев, Алкан, Леони, Райнов, Минчев, Меска, Цонев, Бригидо, Камбуров.
Лудогорец: Браун, Недялков, Форстър, Терзиев, Панов, Саша, Горалски, Вандерсон, Мерселиньо, Лукоки, Шверчок.
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 2 кръг, събота 28 юли  Берое 20:45  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР