Шампионът Лудогорец е на крачка от Лига Европа. Последното препятствие

...
Шампионът Лудогорец е на крачка от Лига Европа. Последното препятствие
Коментари Харесай

Последното препятствие пред "Лудогорец"

Шампионът " Лудогорец " е на крачка от Лига Европа. Последното затруднение пред отбора от Разград е " Торпедо " Кутаиси.

Тази вечер " орлите " гостуват в Грузия, а задачата им е една - за трета поредна година да играят в групите на европейски клубен шампионат.

В " Торпедо " се подвизава българинът Лазар Марин. Грузинският тим отпадна в първия кръг на квалификациите за Шампионската лига oт молдовския " Шериф " след победа с 2:1 вкъщи и загуба с 0:3 в Тираспол. Тимът от Кутаиси продължи да се бори за присъединяване в Лига Европа, като отстрани поредно " Викингур " от Фарьорските острови и албанския " Кукеси ".
Аутуори: Готови сме за компликациите в Грузия (ВИДЕО) В четвъртък "орлите " гостуват на "Торпедо " Кутаиси в първия мач от плейофите за Лига Европа
" За нас няма значение кой е противник. Ние би трябвало да реализираме нашата цел, да преодолеем това затруднение и да продължим напред. Най-лошото би било да мислим за равнището на съперника ", сподели наставникът на " Лудогорец " Пауло Аутуори при заминаването за Грузия.

" Понякога си мислим, че равнището на тима против нас е прекомерно ниско и не чакаме да имаме компликации. Друг път се оказва доста по-трудно и ставаме по-притеснени ", добави бразилският експерт.

Всички, с изключение на контузените Лукас Саша и Абел Анисе, са разполагаем на треньора на " Лудогорец ". В групата е и вратарят Ренан, който към момента не е изцяло възобновен от контузия.

Реваншът е след седмица в Разград.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР