Шампионът Локомотив Никола Нанов ще участва в третото издание на

...
Шампионът Локомотив Никола Нанов ще участва в третото издание на
Коментари Харесай

Локомотив Никола Нанов ще участва на турнир в Кипър

Шампионът Локомотив Никола Нанов ще взе участие в третото издание на интернационалния шампионат по водна топка за мъже "Никозия Къп ", осведомиха от клуба. Мачовете са от 14 до 16 юни 2019 година на басейна на Апоел в най-големия град на Кипър - Никозия.

В шампионата ще играят отборите на домакина Апоел, Локомотив НН, израелския АСА (Тел Авив) и унгарския Копе Увсе (Будапеща), както и националният тим на Кипър, само че отвън класирането.

Отборът на Локомотив НН лети за Никозия на 12 юни 2019 година и се завръща в София на 17 юни. Участието на шампионата е поето напълно от спонсори и с поддръжката на Столична община.

"Смятам, че това наше присъединяване ще е първото за български мъжки клубен тим на интернационален шампионат отвън България най-малко в последните 15-ина години - сподели Георги Гаджев, треньор на тима. - Благодарение на интензивността на клубното управление, както и на родителския актив към клуба, бе уредено това пътешестване, което с изключение на всичко ще бъде и премия за състезателите, които към този момент трета поредна година са първенци на България. Ще отидем в Никозия с настройката да играем хубава водна топка и да дадем всичко от себе си за положително класиране ", разяснява Гаджев пред формалния уебсайт на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР