Шампионът Ливърпул трябва да играе до края на сезона в

...
Шампионът Ливърпул трябва да играе до края на сезона в
Коментари Харесай

Вайналдум: Ливърпул трябва да запази ритъма от реванша с Реал Мадрид

Шампионът Ливърпул би трябвало да играе до края на сезона в британското състезание по този начин, както го направи в реванша против Реал Мадрид, съобщи халфът на тима Джорджинио Вайналдум.

"Червените " отпаднаха на четвъртфиналите след 0:0 вкъщи, само че надиграха испанците и единствено неточния мерник резервира равенството.

"Този мач ни дава вяра. Трябва да запазим убеденост, да продължим да работим и да приключим сезона по стремежи от нас метод ", сподели полузащитникът в изявление за клубния уеб страница.

"Показахме нашия жанр на игра - владеехме топката, използвахме съответно контрапресата и съвсем всичко ни се получи. Създадохме доста положения и ни липсваха единствено головете. Щеше да бъде доста по-различен мач, в случай че при започване на мача бе влезнал един. Това щеше да ни даде още повече убеденост, а и щеше да ни остава единствено още един до полуфиналите ", добави той.

"За страдание, мачът приключи 0:0. Пак ще кажа обаче, че играхме доста добре. Заради това съжаляваме още повече за резултата от първия мач, където пуснахме прекомерно лесни голове. В днешни времена е мъчно да се върнеш от сходно показване. Особено в Шампионската лига ", сподели още Вайналдум.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР