Шампионът Хебър и Левски в спор №1 от полуфиналите на

...
Шампионът Хебър и Левски в спор №1 от полуфиналите на
Коментари Харесай

Шампионът Хебър гостува на Левски в полуфинал №1 от НВЛ

Шампионът Хебър и Левски в спор №1 от полуфиналите на efbet Супер Волей

Шампионът Хебър (Пазарджик) и Левски София излизат през днешния ден един против различен в първи мач между тях от полуфиналите на efbet Супер Волей.

Домакини са „ сините “, а мачът е в столичната зала „ Левски София “ от 20:15 часа. Двубоят е ефирен и ще бъде излъчен директно по b1b.box.

В полуфиналната серия се играе до 3 победи от пет мача.

Като втори след постоянния сезон Левски е хазаин в първите две срещи. Вторият дуел е на следващия ден, 13 април, от 19:30 часа. Серията следва с два мача в Пазарджик, които са планувани за 16 и 17 април. При постигане до пети съдбоносен дуел, той ще се играе на 19 април, още веднъж в София.

Полуфиналният конфликт опълчва два противника изпълнени с упоритости за постигане да край.

Представителите на „ сините “ приключиха втори след постоянния сезон в елита. Те направиха доста блестящо наличие, както и мощни мачове, а младите очаквания, дружно с опитните играчи демонстрираха заварка и колектив, което докара до възхода им.

Левскарите означиха две победи над Хебър в постоянния сезон, като това им дава известна доза убеденост и психическо преимущество на старта на конфликтите. В полуфиналната серията те имат и домакинско преимущество, защото при постигане до пети съдбоносен дуел, той ще е на техен терен.

Хебър пък стартира отбраната на купата си от миналия сезон и е решен да запише нов златен требъл. Волейболистите на Пазарджик имат огромен опит и осведоменост. Не един път са се измъквали от сложни обстановки и опрени до стената са се вдигали на сполучлив взлом. Демонстрираха го и при квалификациите за влизане в групите на Шампионска лига, демонстрираха го и на финала на Купа България, когато обърнаха Дея от 0:2 до победа с 3:2.

" Тигрите " не са освен настоящият първенец, само че имат и едно скъпо преимущество – имат шампионски нрав. Гостите дойдоха в цялостен състав, като още веднъж ще могат да разчитат на съществени играчи във значимите срещи.

Очертава се извънредно забавна полуфинална серия и любопитни конфликти сред двата отбора, като седмицата преди Великден ще е наситена с страсти.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР