Шампионът Голдън Стейт сложи край на серията от пет поредни

...
Шампионът Голдън Стейт сложи край на серията от пет поредни
Коментари Харесай

Стеф Къри избухна с 47 точки за успеха на Голдън Стейт над Сакраменто със 116:113

Шампионът Голдън Стейт постави завършек на серията от пет следващи провали в НБА, надделявайки над Сакраменто със 116:113. Стеф Къри избухна с 47 точки. Той означи панер от стрелбата за трите точки за 110:107, 1:24 минути преди края на срещата. Андрю Уигинс приключи с 25 точки, Клей Томпсън и Дреймънд Грийн завършиха мача надлежно с 16 и 11.

Де′Аарън Фокс бе най-резултатен за Сакраменто с 28 точки, Домантас Сабонис добави 19 точки и взе 14 битки. Макар като запаса, Малик Монк влезе на терена и означи 24 точки за Кингс.

Портланд се наложи над Маями със 110:107 с помощта на тройка от ъгъла на Джош Харт. Изстрелът на Харт беше в мига, когато финалната сирена прозвучаваше за завършек на мача. Хийт могат единствено да съжаляват за тази загуба, откакто през второто полувреме имаха интервали, в които водеха с 15 точки. Анфърни Саймънс вкара 25 точки за Портланд, Джерами Грант приключи с 23, а Лилард остана с 19 точки и 6 асистенции.

Центърът на Маями Джими Бътлър, който се завърна след травма на хълбока, завърши срещата с 16 точки, 4 битки, 7 асистенции и 6 откраднати топки. В края на дуела Хийт разполагаха със седем състезатели в статистиката с двуцифрен актив, като Бам Адебайо също завърши с 16.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР