Шампион по борба е дългогодишното гадже на чаровната спортна репортерка

...
Шампион по борба е дългогодишното гадже на чаровната спортна репортерка
Коментари Харесай

Ексгимнастичка винаги иска още и още

Шампион по битка е дългогодишното гадже на чаровната спортна кореспондентка от Българска национална телевизия Моника Симеонова . Винаги усмихнатата русокоска доби страхотна известност по време на репортажите си от Катар, където отразява мачовете от международното състезание по футбол. Журналистката ни придвижва в атмосферата на арабската страна и се слива с палитрата от разнородни почитатели на стадионите.

Любимката на феновете ще разочарова мъжката част от аудиторията, която й е хвърлила око. Моника е съществено обвързана. Нейният другар се споделя Йоан Димитров и е част от националния тим на България по битка. Димитров се състезава в категорията до 87 кг в класическия жанр. През пролетта борецът приключи пети на европейското състезание в Будапеща, а обичаната му отразяваше представянето му.

Всъщност връзката на Моника към битката въобще не е инцидентна. Нейният татко е някогашен национал по класическа битка. Той стартира да я води в залата още когато Моника е едвам 3-годишна. Първият й спомен е по какъв начин баща й подарява един от златните си медали. Оттогава русокоската е влюбена в спорта, само че като момиченце стартира да тренира художествена гимнастика.

" Помня всички надпревари, на които съм взела участие. Имала съм доста вълнуващи моменти, само че може би едно от най-незабравимите е международното състезание по естетическа групова гимнастика през 2012 година във Варна, на което спечелихме бронзови медали ", разкрива Симеонова.

Нейният огромен идол в художествената гимнастика е Мария Петрова, която е брачна половинка на шефа на футболния съюз Борислав Михайлов.

След като завършва с дейната си спортна активност, Моника хваща микрофона. Тя е приключила публицистика в Софийския университет, като в това време кара стаж в Би Ти Ви. След това стартира работа в телевизия " България он Еър ". От тази година Моника е част от спортната редакция на Българската национална телевизия.

Заминава за Катар, където в деня на откриването на международното състезание чества своя 26-и рожден ден. В Катар съумява да вземе и най-ценното си изявление до момента, като беседва очи в очи със международния и европейски първенец от Испания Хави Мартинес. Голяма почитателка е на Лео Меси и се надява аржентинецът да вдигне международната купа.

" Определено съм сбъднала много огромна част от фантазиите си, само че не спирам да бленувам. Винаги желая още и още ", амбициозна е Симеонова.

Тя и приятелят й Йоан обичат да пътуват, като обичаните й градове у нас са Пловдив и Варна. През лятото е впечатлена от почивката си на Палма де Майорка. Признава, че готви на гаджето си единствено здравословна храна, като натъртват на салатите и месото, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР