Шаман е държал в плен жена в продължение на 15

...
Шаман е държал в плен жена в продължение на 15
Коментари Харесай

83-годишен шаман отвлякъл, държал в плен и насилвал момиче в продължение на 15 години

Шаман е държал в плен жена в продължение на 15 години.

Пленницата - през днешния ден 28-годишна жена, беше освободена от полицията в индонезийския остров Сулавеси, написа Би Би Си.

Селският шаман е на 83 години. Отвлякъл я, когато била 13-годишно момиче. Промивал мозъка ѝ, с цел да има вяра, че е обладана от дух или " джин ". Насилвал я полово повече от десетилетие.



Джаго, както бил прочут мъжът, бил известен като различен врач, практикуващ черна магия, пишат локалните медии.

Той стигнал до детето, когато от личното му семейство го завели за лекуване при него през 2003 г.  По-късно същата година момичето изчезнало.

Шаманът споделил на фамилията, че тя е отпътувала за Джакарта, с цел да търси работа там. Роднините ѝ я търсили няколко години, само че най-после се отказали. Тя се водела изчезнала.

Наскоро полицията получила сигнал, на който се отзовала. В село Галумпанг в неделя разкрила дамата в малко пространство, прикрито зад камъни. В " затворническата стая " имало малко съществени мебели. Мястото се намирало покрай къщата на мъжа.

Полицаите допускат, че нощем я е водил в къщата си, а денем я е принуждавал да стои в дребната затворническа стая.

Изглежда мозъкът на жертвата е бил промиван, което я е предиздвикало да се опасява да избяга, да се опасява да среща други хора, за какво е вярвала, че е следена от джин.

Срещу мъжа са повдигнати обвинявания. Ако бъде наказан, ще лежи в пандиза толкоз, колкото е държал в плен момичето - 15 години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР