Шалке 04 вече може да си отдъхне, след като си

...
Шалке 04 вече може да си отдъхне, след като си
Коментари Харесай

Шалке 04 взе нужната точка и трябва бързо да забравя този сезон

Шалке 04 към този момент може да си отдъхне, откакто си подсигурява оставането в Бундеслигата. В сезона, в който отборът игра в групите на Шампионската лига, представянето в шампионата беше под всякаква рецензия, само че в последна сметка всичко приключва добре. Този следобяд “миньорите” приключиха 0:0 с Аугсбург на собствен терен, а извоюваната точка беше задоволителна за избавление.

Два кръга преди края Шалке е на 7 точки от 16-ия Щутгарт, който най-вероятно ще играе бараж против третия от Втора Бундеслига. Нюрнберг и Хановер 96 пък наподобяват обречени на непосредствено изпадане.

Тимът от Гелзенкирхен се постара да завоюва против Аугсбург, само че всички положения бяха пропилени с лека ръка. Големият провинен за това се споделя Суат Сердар, който изпусна най-малко три 100-процентови благоприятни условия. В единия от случаите той удари греда.

Привлеченият от Манчестър Сити Раби Матондо нямаше шанс при други две обстановки пред вратата на Аугсбург. След последния сигнал почитателите на “Фелтинс Арена” даже не приветстваха тима, с което демонстрираха, че са разочаровани от видяното през акцията.

It might not have been the most thrilling of affairs, but the single point from today secures @s04_en's place in the top flight

See you next season, boys! pic.twitter.com/H79BvB7mLy
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) May 5, 2019
Баварският противник пък към този момент си беше подсигурил оставането в елита и през днешния ден не играеше за нищо. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 32 кръг, неделя 5 май  Шалке 04 0:0краен резулат  Аугсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР