Шалке 04 в най-скоро време ще обяви привличането на фланговия

...
Шалке 04 в най-скоро време ще обяви привличането на фланговия
Коментари Харесай

Шалке 04 печели надпреварата за талант на Ливърпул

Шалке 04 в най-скоро време ще разгласи привличането на фланговия състезател Рафаел Камачо от европейския клубен първенец Ливърпул. Това заяви немското издание „ Кикер”.

19-годишният португалец дебютира в първия отбор на „ червените” под управлението на Юрген Клоп през предишния сезон, само че не съумя да убеди германеца, че заслужава по-сериозен късмет. В същото време клубът опита да договаря с Камачо за нов контракт, какъвто младокът на този стадий отхвърля да подпише точно поради лимитираните шансове.

Роденият в Лисабон футболист има договор с Ливърпул до 30 юни 2020 година и това му отваря много варианти. „ Кикер” оповестява за предложения от Англия, Бундеслигата и Португалия, само че за момента Шалке 04 е огромният любимец. Според изданието сред Камачо и „ кралско сините” към този момент има кардинална сделка.

На този стадий остава неразбираемо на каква позиция треньорът Дейвид Вагнер – който е кум на Клоп – има намерение да употребява Камачо. Наставникът на Ливърпул предпочиташе да пуска младежа като десен краен бранител, въпреки самият състезател да се дефинира като крило. „ Не съм десен бек, аз съм нападател, който бележи голове. Това съм аз”, показа преди време Камачо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР