Шалке 04 ще си върне крилото Бърнард Текпетей от Лудогорец,

...
Шалке 04 ще си върне крилото Бърнард Текпетей от Лудогорец,
Коментари Харесай

Шалке 04 си взима обратно Текпетей от Лудогорец

Шалке 04 ще си върне крилото Бърнард Текпетей от Лудогорец, в случай че изпадне от Бундеслигата, оповестява уеб сайтът Sport1.de. Според информацията, „ кралскосините “ възнамеряват си върнат всички преотстъпени играчи, в случай че изоставен немския футболен хайлайф.

Един от тези играчи е Текпетей, който Лудогорец взе чартърен през лятото за период от две години. Контрактът обаче евентуално ще бъде преустановен, в случай че отборът от Гелзенкирхен изпадне.

" Текпетей към момента не е отбелязал гол в 14 мача от шампионата. Не съумя да се разпише даже и при последната победа с 6:0 против Етър. 23-годишният ганаец беше в стартовия състав, само че Текпетей трябваше да излезе от терена след 56 минути игра. Не може да се изключи, че крилото ще се завърне в Гелзенкирхен през лятото и ще играе значима роля в Шалке 04 ", написа Sport1.de.

Шалке 04 сега е на последното място в класирането на Бундеслигата със единствено 9 точки от 21 изиграни мача. Разликата до зоната на спасението е девет точки. В момента 16-ият Арминия е с 18 пункта, само че и мач по-малко.

Връщане на Бърнард Текпетей в Гелзенкирхен може да обърка проектите на треньора Валдас Дамбраускас, защото ганаецът се показа извънредно мощно по време на зимната подготовка, а се разписа и два пъти в мача против Спортист (Своге) за купата на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР